Om Assistenttræner

Assistenttræner er en online webportal for alle fodboldtrænere i Danmark – uanset niveau.

Assistenttræner består af et bredt netværk af fodboldtrænere, der alle ønsker at dele inspiration, erfaring og viden med landets andre trænere. Dagligt er der mellem 3-500 besøgende og over 400 trænere har tilmeldt sig som bruger på siden.

Her på siden finder du dagligt ny inspiration til din træning og det generelle arbejde med holdet.
Vi har en stor øvelsessektion hvor helt almindelige trænere deler deres øvelser eller videoer fra f.eks. youtube og vimeo. Yderligere finder du spændende indlæg om f.eks. skadeforebyggelse, udvikling af spillere, kritiske indlæg om fodbold og analyse af taktiske elementer.

Del din erfaring på Assistenttræner. 

Ønsker du at dele en øvelse, dine erfaringer eller blot tage et emne op til debat, så opret dig som bruger på Assistenttræner og ansøg om at blive verificeret (blot for at undgå spam) – så har du adgang til at skrive indlæg.

Skal vi sætte din øvelse op grafisk?
Vi hjælper gerne med at sætte din øvelse op grafisk så den ser godt ud før du deler den. Send os en skitse tegnet på f.eks. papir og send den til mail@assistenttraener.dk – så sender vi den tilbage i en flot grafisk opsætning.

 

Prøv beta-versionen af det nye Assistenttræner.dk!

Vi er i gang med at udvikle den nye version af Assistenttræner, og du kan allerede nu tilgå træningsøvelserne på den.

Derved er du automatisk med til at teste hjemmesiden inden den bliver lanceret.

Der vil løbende blive lave ændringer til beta-versionen, men indtil videre kan du finde over 60 forskellige træningsøvelser.

www.assistenttraener.dk/beta